Sådan vælger du skridsikre gulvmåtter

Skridsikre gulvmåtter er meget udbredt i swimmingpool, vandland, toilet, skole og så videre.Folk er ofte svimle, når det kommer til at vælge en passende skridsikker indgangsmåtte, fordi der er så mange typer skridsikre gulvmåtter på markedet i øjeblikket.PAALER kan tilbyde dig 3 tips til dit køb af de rigtige dørmåtter.

1. Det vigtigste er gulvmåtten ergiftfri og miljøvenlig: Entrémåtterne bliver rørt af en gruppe mennesker, og skadeligt materiale er dårligt for deres helbred.PALER anti-skrid måtte er lavet afmedicinsk klasse af blød PVC,som er ugiftigt, harmløst og lugter ikke og kan være slidstærkt.

Skridsikre indgangsmåtter
PVC gulvmåtter

2. For det andet kan gulvmåtten værebruges forskellige steder:nogle mennesker ønsker at bruge PVC-gulvet indendørs, mens andre bruger udendørs.PALER PVC gulvmåtte har disse fordele:Syre- og alkalibestandighed, UV-modstand, høj temperaturbestandighed, lav temperaturbestandighed og ikke let at falme.Med andre ord kan PAALER PVC gulvmåtter påføres forskellige steder indendørs og udendørs

Anti-skrid gulvmåtter
Skridsikre gulvmåtter

3. Nem installationskal tages i betragtning: Enkel og fast installation kan forbedre installationseffektiviteten og reducere installationsomkostningerne.PALER PVC måtten er en sammenlåsende type, som er nem at installere eller sammenlåsning en efter en i henhold til områdets størrelse.

Montering af dørmåtter
Montering af gulvmåtter

Indlægstid: 11-november 2022